Contact

Zaanweg 21
1521 DK Wormerveer
075-6288461
info@zaansprint.nl

ProductenFamilie drukwerk

Geboortekaarten

De geboorte van een kind is iets om nooit te vergeten. Zorg er samen met Zaansprint voor dat uw geboortekaartje ook onvergetelijk wordt.

Lees meer...

Trouwkaarten

Voor de mooiste dag uit uw leven, wilt u natuurlijk ook de mooiste kaart! Nodig familie en vrienden uit met de kaart die bij u past. Bedenk zelf een kaart of kies een mooi ontwerp uit de tientallen mogelijkheden die Zaansprint u biedt.

Lees meer...

Jubileumkaarten

De viering van uw jubileum vergt al genoeg organisatie en kopzorgen, of dat nu een 25-jarige huwelijk is of een langdurig dienstverband. Laat de uitnodigingen voor het feest daarom onze zorg zijn. Zaansprint beschikt over een zeer uitgebreide collectie jubileumkaarten.

Lees meer...

Rouwkaarten

Normaliter worden rouwcirculaires door de uitvaartverzorging geregeld. Wij hebben eventueel wel de mogelijkheid rouwkaarten te drukken. Wij hebben een kleine collectie rouwkaarten op voorraad liggen. Er worden echter het meest dankkaarten gedrukt.

 

Zakelijk drukwerk

Briefpapier

Met uw briefpapier wilt u natuurlijk goed voor de dag komen. U kunt uw briefpapier bij ons in de gewenste huisstijl laten vervaardigen. Een groot assortiment papiersoorten en afmetingen behoort tot de mogelijkheden. Ook de aantallen zijn nagenoeg onbeperkt. Van 100 tot 100.000.

Enveloppen

Uw enveloppen bepalen de indruk die u bij een klant achterlaat. Ook deze kunnen wij in uw huisstijl vervaardigen in diverse afmetingen, tot 'ruim A4'. Met of zonder venster en ook mogelijk met een zogenaamde plakstrip, wat het dichtmaken van grote aantallen enveloppen vergemakkelijkt.

Visitekaartje

Ook uw visitekaartje wilt u in de stijl van uw bedrijf. Hierin hebben wij ook een groot scala aan mogelijkheden. Verkrijgbaar in vele papiersoorten en behalve de traditionele enkele kaartjes, is ook een visitekaartje met vouwlijn mogelijk.

Folders

Glanzend of niet glanzend papier, gelakt en op A5, A4 of A3 formaat. Het kan allemaal als u bij ons uw folders laat maken. Een slag of twee slag? Dat kan allebei en we leveren de folders desgewenst gevouwen aan. Andere formaten zijn ook mogelijk; kom even langs voor overleg.

Diversen bloks

Diverse soorten en maten kladbloks, notabloks, orderbloks zijn leverbaar. Gelijmd en mooi afgewerkt met kopband, evt op doorschrijfpapier in 2-voud, 3-voud.
 

Kopiëren

kopie

Voor zowel zwart/wit- als kleurkopieën zit u bij Zaansprint goed. Wilt u een boekje laten maken van uw kopietjes, bijvoorbeeld voor de vereniging of sportclub? Geen probleem! Dit kan bijvoorbeeld variëren van een boekje gevouwen en geniet tot A5, ongevouwen en geniet op A4 of een A3 formaat gevouwen en geniet tot A4. Kosten hiervoor zijn afhankelijk van het aantal kopieën en soorten. Maximaal formaat is A3; aantallen: 'van 1 tot onbeperkt'.

 

Kerstkaarten

 
webdesign door ipsis